Portret fotografie

 

Ik fotografeer mensen het liefst op locatie, gewoon terwijl ze iets aan het doen zijn dat ze graag doen. Daarbij kies ik graag samen een plek die bij iemand past om zo met de foto’s een verhaaltje te vertellen. Zo gaan we samen op zoek naar een dynamisch beeld dat jouw, of jullie als persoon weergeeft. Dit levert mooie foto’s op die heel mooi aan de muur kunnen, maar bijvoorbeeld ook zeer geschikt zijn als profielfoto voor social media.

Ook bij babyfotografie en een newborn fotoshoot probeer ik iets te maken dat dichtbij het kind en de ouders komt. Het liefst zoek ik met jullie samen kleding en accessoires uit die jullie zelf al hebben en vaak ook de kleuren en stof voor een achtergrond en ondergrond. Doordat dit iets van jullie is geloof ik dat ik een nog sterkere herinnering voor jullie kan maken.

Bij zwangerschap maak ik graag een mooie foto van hoe jouw kindje groeit, ook als je nog niet weet wat het wordt kiezen we iets dat bij jullie past. Erg leuk om hier broertjes of zusjes en natuurlijk papa bij te betrekken!

Ik ben nu bezig met het maken van montages waarbij ik baby’s hun eerste jaar volg en de foto’s samenbreng in een fotocollage voor aan de muur. (hierboven een indruk, maar na een eerste fotosessie is deze nog lang niet af natuurlijk) Zo’n fotocollage wil ik ook graag maken met daarin alle fases van een zwangere buik!

Ook in de studio kan een heel mooi beeld van iemand ontstaan uit een prettige samenwerking, dit behoort ook tot de mogelijkheden.

   Voorbeeld foto’s:

Feelgood foto’s voor www.alleenpuur.nl Kim Buining is blogger over duurzaam ondernemen en kan je alles vertellen over bloggen als onderdeel van je online branding.

Portretfoto’s voor persoonlijke presentatie.

Gezinsportretten.

Deze panoramafoto is op formaat 200x70cm geprint als wanddecoratie

SOCIAL MEDIA

Deel deze website met je vrienden & volgers.

error: Content is protected !!