Bruidsreportages

 

Bij het plannen van jullie huwelijk sta je voor een heleboel belangrijke keuzes. Eén daarvan is hoe je die momenten vastgelegd wilt hebben om achteraf te kunnen herbeleven. Dat is voor iedereen weer net even anders en de mogelijkheden om te filmen en te fotograferen zijn heel divers. Samen met jullie bespreek ik graag jullie wensen.

 

Het liefst plan ik voor de huwelijksdag met jullie een  pre-wedding / loveshoot.

Dit is een ongedwongen fotoshoot waarbij jullie kunnen wennen aan de camera en ik jullie, en de band die jullie hebben, beter leer kennen om die zo goed mogelijk in beeld te brengen.Voor jullie is het een deel van de voorpret van jullie huwelijksdag waar jullie met veel plezier naar terug zullen kijken. Eventueel kunnen jullie de foto’s hiervan gebruiken voor jullie trouwkaart of het tekenboek voor jullie gasten.

Bij het boeken van jullie bruidsreportage is deze loveshoot zelfs helemaal gratis!

 

Het is natuurlijk ook van belang dat jullie je prettig voelen bij de persoon die jullie uitnodigen om jullie huwelijk vast te leggen. Daarom kom ik graag met jullie kennismaken en bespreken wat jullie willen. Aan de hand van die kennismaking maak ik voor jullie een voorstel op maat.

 

 

Als je graag vrijblijvend een kennismakingsafspraak wilt maken laat me dit dan weten via mijn contactpagina.

officieel partner van

Natuurlijk kan ik een online gallery maken met jullie foto’s die jullie online kunnen delen. Maar ik ben van mening dat ik jullie minimaal iets tastbaars mee moet geven om jullie foto’s te bewaren. Daarom krijg je van mij jullie fotoreportage, en eventueel de pagina’s van jullie trouwboek, op deze speciaal voor jullie gemaakte usb-stick.

Ik kan ook een echt trouwboek voor jullie samenstellen, natuurlijk met vlakliggende bladzijden met beschermende coating en met heel veel keuze voor de buitenkant van het boek.

   recente voorbeeldfoto’s:

Annemiek & Hink

 

 

Monja & Bas

 

Debby & Daniël

 

ManciusMedia is partner van:

Trouwen.nl / Bruiloft.nl / Planyourwedding.eu / Truefie.nl

SOCIAL MEDIA

Deel deze website met je vrienden & volgers.

error: Content is protected !!