Om in iedere situatie het mooiste beeld te kunnen maken en het juiste product te kunnen bieden vraagt een hele flexibele opstelling. Heel belangrijk is dat we samen helder hebben wat we willen maken. In een vrijblijvend gesprek verkennen we de wensen en mogelijkheden. Als het wenselijk is maken ik vooraf een moodboard met voorbeelden van wat we willen bereiken. Ik pas mijn werkwijze aan bij wat het beeldproduct nodig heeft.  In de basis werk ik alleen, maar als het nodig is organiseer ik samenwerking met anderen om tot een passende oplossing voor het gewenste product te komen.

Portretten:

Ik fotografeer mensen het liefst op locatie. Daarbij kies ik graag samen met de geportretteerde een plek die bij iemand past om zo met de foto’s een verhaaltje te vertellen over iemand. Meestal zal ik ook vragen of je iets wilt doen. Ook daarbij kiezen we iets dat bij je past. Zo gaan we samen op zoek naar een dynamisch beeld dat jouw, of jullie als persoon weergeeft.  Ook in de studio kan een heel mooi beeld van iemand ontstaan uit een prettige samenwerking, dit behoort ook tot de mogelijkheden.

Bruidsreportages:

Bij het plannen van jullie huwelijk sta je voor een heleboel belangrijke keuzes. Eén daarvan is hoe je die momenten vastgelegd wilt hebben om achteraf terug te kunnen kijken. Dat is voor iedereen weer net even anders en de mogelijkheden om te filmen en te fotograferen zijn heel divers.

Het liefst plan ik voor de huwelijksdag met jullie een loveshoot. Dit is een ongedwongen fotoshoot waarbij jullie kunnen wennen aan de camera  en ik jullie, en de band die jullie hebben, beter leer kennen om die zo goed mogelijk in beeld te brengen. Voor jullie is het een deel van de voorpret van jullie huwelijksdag waar jullie met veel plezier naar terug zullen kijken. Eventueel kunnen jullie de foto’s hiervan gebruiken voor jullie trouwkaart.

Het is natuurlijk ook van belang dat jullie je prettig voelen bij de persoon die jullie uitnodigen om jullie huwelijk vast te leggen. Daarom kom ik graag met jullie kennismaken en bespreken wat jullie willen. Aan de hand van die kennismaking maak ik voor jullie een voorstel op maat.

Als je graag vrijblijvend een kennismakingsafspraak wilt maken laat me dit dan weten via mijn contactpagina.

Om te voldoen aan ieders persoonlijke wensen is fotografie maatwerk. De mogelijkheden qua opnamesituatie en af te leveren eindproduct zijn eindeloos. Daarom hanteer ik niet een prijslijst waaruit je een product kiest en de prijs kunt aflezen. Liever bespreek ik je wensen en maak ik een offerte op maat. Je kunt daarbij uitgaan van een basistarief van een uur fotografie 95 euro kost. Dat is inclusief de selectie en nabewerking de foto’s daarvan. Daarvoor lever ik meestal een stuk of tien digitale bestanden, maar soms is minder al voldoende en soms komt het zo uit  dat het er wat meer zijn. Daarnaast kan ik tegen een afgesproken prijs die foto’s bewerken naar speciale wensen, ze verwerken tot een mooi fotoproduct, bijvoorbeeld een mooie print voor aan de muur. Binnenkort zal ik op de pagina “fotoproducten” voorbeelden laten zien.

Een greep uit de mogelijkheden:

– fotoprints op fotopapier of als papieren poster aan de muur.

– Alle maten foto op hout, canvas, aluminium of forex,           tuinposters, deurposters, etc.

– Laatst een hele mooie panoramaprint van 2 meter breed geleverd op geborsteld aluminium! inclusief luxe metalen u profiel waardoor hij mooi naar voren komt en oerstevig is.

 

Als kind werd mijn interesse voor fotografie gewekt  doordat mijn vader me liet zien hoe een foto kon ontstaan op een velletje belicht papier. De magie van het opkomen van het beeld in het ontwikkelbad fascineerde me zo dat ik ben blijven fotograferen. Ik merkte dat het zoeken naar en maken van bijzondere beelden me energie geeft en blij maakt. Na een opleiding reportagefotografie aan de Fotovakschool koos ik ervoor om aan de Filmacademie verder te studeren. Hierna heb ik lange tijd televisieprogramma’s gemaakt. Naarmate het leven drukker werd met een gezin met kinderen was er steeds minder tijd om echt met fotografie bezig te zijn. Enkele jaren geleden stond ik op een keuzemoment in mijn carrière en besloot ik jongeren te gaan coachen in de zorg. De behoefte om mooie beelden te maken bleef wel steeds kriebelen. Soms is er een externe reden nodig om te zorgen dat een mens naar zijn hart durft te luisteren. De huidige crisis in de jeugdzorg is voor mij de aanzet om weer professioneel te gaan fotograferen.

Ik maak foto’s en video’s vanuit mijn passie voor mooie beelden en wat die met de kijker doen. Ik ben bij een onderwerp vooral op zoek naar dat wat weliswaar ontastbaar is, maar niet onzichtbaar, namelijk interactie.  Bijvoorbeeld de band die twee mensen hebben en die je terugziet in een blik, een aanraking. De interactie tussen een kind en stuk speelgoed of een kind die probeert het vertrouwen van een dier te winnen. Ook als ik maar één persoon fotografeer ben ik op zoek naar de interactie van die persoon met zijn of haar omgeving. Die zie je terug in een blik, een houding, en die wil ik graag vastleggen.

SOCIAL MEDIA

Deel deze website met je vrienden & volgers.

error: Content is protected !!