Bedrijfsfotografie

Laat zien wat je doet!

De presentatie van jouw product en je bedrijf zijn van groot belang voor het imago dat je uitstraalt. Het verhaal achter het product speelt een steeds grotere rol. Dat maak ik zichtbaar. Maar nog belangrijker is het verhaal van wat jouw product doet voor je klant.

Ik kan je helpen met jouw visuele presentatie. Bijvoorbeeld door het maken van een zakelijk portret, profielfoto’s voor social media of foto’s van het hele team.

Of bij het presenteren van het verhaal van jouw tevreden klant!

Mond op mond reclame is een zeer krachtige marketingtool. Gebruik de ervaring van jouw tevreden klant om je nieuwe klant te overtuigen!

Onderstaande voorbeelden laten zien hoe interview en beeldmateriaal een peroonlijk verhaal vertelt dat veel meer zegt dan een gewone testimonial.

Voorbeeld 1: Klant edelsmit 1  Voorbeeld 2: Klant edelsmit 2  Voorbeeld 3: Klant bouwbedijf  Voorbeeld 4: Klant Centrum Veilig Wonen

 

 

Het verhaal achter jouw bedrijf begint bij je klant.

Door jouw successtory in woord en beeld over te brengen op jouw nieuwe klanten zullen ze sneller kiezen voor jouw product. Dat doe ik door woord en beeld te optimaliseren. Beter dan de klant een stukje te laten schrijven kan ik als verslaggever de juiste vragen stellen om het verhaal toe te spitsen op gebruik voor jouw website, folder of ander medium. De toevoeging van beeldmateriaal maakt een grotere impact dan alleen tekst. Ook video hoort tot de mogelijkheden.

 

 

Om te laten zien hoe mooi jouw werk is en wat dat doet voor een klant wil je natuurlijk je bedrijf laten zien.

Ik help je jouw bedrijf te presenteren in woord en beeld. Bijvoorbeeld door een foto- of videoreportage van jouw werkzaamheden en je bedrijfspand.

 

 

 

Natuurlijk kan ik het product dat je aanbied mooi voor je in beeld brengen. Mooier nog is om niet alleen het eindresultaat te laten zien, maar ook hoe je het maakt en welk verhaal er achter zit.

Uw bedrijfsuitje of teambuilding kan ik een waardevolle invulling geven. In een workshop fotografie kunnen jullie bijvoorbeeld voor elkaar een portret of profielfoto maken, samen een beeld maken dat symbool staat voor jullie als team, of samen een fotocollage maken om aan de muur te hangen.

Bij jullie samenwerking in een creatief proces worden groepsprocessen zichtbaar. Door die te verduidelijken en je te laten ervaren dat iedereen een andere kijk heeft op het zelfde onderwerp, kan ik jullie helpen elkaars rol meer te waarderen en te groeien als team.

   Voorbeelden van bedrijven waarvoor ik beeldproducten heb gemaakt:

 

Voor Muninga administration een nieuwe set presentatiefoto’s en een nieuwjaarswens gemaakt : www.muntinga-administration.nl

 

Bij een teamdag het personeel van Geefmede5 een workshop studiofotografie gegeven waarbij ze elkaar hebben gefotografeerd.

De foto’s hebben ze gebruikt voor hun personeelspagina op hun intranet. (vanwege privacy zijn deze niet openbaar)

Voor bodypaintster Floor Brands

een schitterende serie gemaakt van haar werk met de elementen als thema.

(hier zie je alleen close ups ivm privacy)

 

Voor Zorgcooperatie Vlot presentaiefoto’s van het team gemaakt. Kernwoorden voor hun foto’s: Dynamisch, fris, en dicht bij de klanten thuis.                                                                          Zie hier het resulaat: www.vlotgroningen.nl

 

Trouwringen gefotografeerd voor www.ateliergouman.nl

voor het maken van promotiemateriaal, onder andere banners voor op de beursstand

 

 

Feelgood foto’s voor www.alleenpuur.nl Kim Buining is blogger over duurzaam ondernemen en kan je alles vertellen over bloggen als onderdeel van je online branding.

 

Bevingsschadeherstel door bouwbedrijf Hoving

Bij deze foto’s schreef ik een artikel over deze tevreden klant.

 

Buurtproject De Carrousel 

De buurt is samen met de gemeente begonnen

met het maken van een Speel- en ontmoetingtsuin.

interieurfoto’s kapsalon Time out Bedum

Time out teamfoto’s

Time out make-over evenement

Feestelijke opening van De Koffieleut

smulwinkel, cadeaushop en dagbesteding

 

spannende natuurbeleving, kanovaren, bushcraften en bever-excursies.

Kerstmarkt in Dickensstijl

Deze website gebruikt cookies als meetinstrument, uw privacy blijft daarbij gewaarborgd.

SOCIAL MEDIA

Deel deze website met je vrienden & volgers.

error: Content is protected !!